MAGSLING

Vi starter med vores helt nye Magsling. Idéen til Magsling opstod som mange andre idéer, afledt af noget andet. Vi har begge brugt forskellige typer af håndslynger, som jo er vigtigt forhold til bueskydning. Oplevelsen ved mange af de nuværende håndslynger er løsningen omkring hæftning. Ofte er der brugt en lille krog, til denne hæftning. Desværre er vores oplevelse at krogen er svær at få til at hæfte og at krogen ved skydning åbnes. Vi havde længe puslet med idéen omkring en anden form for hæftning og faldt en dag over en smart magnetløsning på en cykelhjelm. I løbet af ret kort tid fik vi overført løsningen på cykelhjelmen til en håndslynge.  Efter et par måneders test og redesign, kom vi endelig frem til det færdige produkt, vores Magsling. Flere børn og voksne har været med til at afprøve magslingen, og under disse test har vi fundet ud af at magslingen appellere godt til børn, da deres motorik ikke altid tillader en traditionel finger eller håndslynge. Da magslingen selv finder på plads ved hjælp af magnetisme, kan børnene koncentrere sig om det vigtigste, nemlig skyde med deres bue.

Skriv et svar